Beauty in Strangers

by Dear Eloise

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

      $10 USD  or more

     

  • Compact Disc (CD) + Digital Album

    Includes unlimited streaming of Beauty in Strangers via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    ships out within 5 days

      $15 USD or more 

     

  • Full Digital Discography

    Get all 63 Maybe Mars releases available on Bandcamp and save 10%.

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality downloads of Heart of Desire, Dragon Bus Terminal, A Letter From China, The Chinese Are Coming, Eat or Die, Zoomin' Night Live Recording Vol. 1, Life’s A Gasp, The Root of Innocence, and 55 more. , and , .

      $522 USD or more (10% OFF)

     

1.
04:25
2.
05:08
3.
4.
03:34
5.
6.
7.
05:28
8.
05:45
9.
10.
05:07

about

Beauty in Strangers is the second full-length studio album from Dear Eloise. The noise pop duo just released two 7 inch vinyl singles the other day before this album, which include one song from the album called Song For Her .

New album remains melodic and poetic from their last album The Words that Were Burnt, but more ambitious and courageous in instrumental. The couple’s tacit cooperation is felt in every detail. Sun Xia’s voice, cold and gentle, swirls through the syllables, and Yang Haisong’s striking talent controls all that in a perfect status.

Beyond the endless feedback, continuous sound wall and lo-fi fuzz background, you may see a “her”, dancing in the music.

credits

released January 5, 2012

Producer: Yang Haisong (from P.K.14)
Cover Design: Hou Ge

tags

license

all rights reserved

about

Maybe Mars 北京市, China

Recording our time. (2007 - now)

discography

contact / help

Contact Maybe Mars

Streaming and
Download help

Shipping and returns

Redeem code

Track Name: hello hello
很好很好大家都好 我怀疑我昨天去了哪儿
两只手心都出了汗了 攥得很紧很紧很紧张

终于没能够变得乖巧 我到底是谁要去哪儿
把它吞到肚子里面 消化消化消化不掉
这所有的感受 像中了暑的可乐
心肝脚趾 还有胃 在空中漂浮着
这所有的感受 像中了暑的可乐
心肝脚趾还有胃 在空中漂浮着

哎呀不会有问题 这世界总会慢慢分离
于是我就开了窍了 伸个懒腰叹一口气
这所有的感受 像中了暑的可乐
心肝脚趾还有胃 在空中漂浮着
这所有的感受 像中了暑的可乐
心肝脚趾还有胃 在空中漂浮着
Track Name: secret life
那个城市曾经,曾经万里无云,矿工们离开后,把我留在了那里,后来发生了一些,一些奇怪的事情,但是我不能告诉你。穿着蓝衬衫的老人,被笼罩在灰尘里,他对我微微一笑,然后转身而去,我想他一定是在,暗示着一些事情,但是我不能告诉你,有些话已经被说过,有些话已经被忘记,还有一些故事,被一再地提起,虽然我是最后离开的人,虽然我也知道一些秘密,但是我不能告诉你。有二十五具尸体,被埋在了这里,他们的左手周围,有蓝色火焰的痕迹,他们本来不该停留,我知道他们要去那里,但是我不能告诉你。
Track Name: the third color
你的心逃避了这么多年,错过了那么多的时间。僵硬着呆板的脸,失去了生活的感觉。你说总有一天会云破天开,那时候你就看见世界。可是你的逃避成了问题,而接受也成了难题。到底应该如何反应,到底应该如何反应,到底应该如何反应。
Track Name: song for her
飞机从我的头顶上飞过,没有发出一点声音,这燃烧的黑夜。我听见自己内心的嘲笑,但是我装作漠不关心,这炎热的夏天。我但愿,为你保留,最后的时间。我但愿,为你保留,最后的一天。你告诉我你看见了幸福,你的声音却是那样遥远,这糟糕的谎言。我希望为你保留一点时间,知道所有的灯都被熄灭,这错误的季节。我但愿,为你保留,最后的时间。我但愿,为你保留,最后的一天。
Track Name: miss butterfly
如果你看到世界在它的背面,也许神秘的不过是你的蝴蝶,如果你看到未来的那些时间,你扔出的石头会落在你的后面。它会停在你的屋顶上面,他会停在你的屋顶上面,他会停在你的屋顶上面,难以抑制地喜悦。如果你真的看到那些画面,也许现实不过是你的幻觉,你在下雨的清晨挥手告别,那些保重的话就丢给世界。它会停在你的屋顶上面,他会停在你的屋顶上面,他会停在你的屋顶上面,难以抑制地喜悦。
Track Name: belong to you
不能把自己都给别人,要留一些自己的大脑空间,没人知道你虫子般的思维与问题。你把自己的思维给别人,别人也不想了解,留些自己给自己,它是你的生命证据。如果在这里寻找,也许会发现奇迹,放下愚蠢的想法回到自己,回到一个人的大脑空间。你把自己的思维给别人,别人也不想了解,留些自己给自己,它是你的生命证据。
Track Name: too much ego
我情愿自己不曾落地,可是我还是留下了脚印,我多么希望可以不需要你,就像我们不是同一种物体。我希望和你拥有不一样的神经,兴奋之后不会抛弃自己,你看周围有那么多的未知,那么多你带来的空气。可是,可是。有那么多的自己,有那么多的自己,有那么多的自己,随着时间而去。可是,可是,有那么多的自己,有那么多的自己,有那么多的自己,随着时间而去。
Track Name: she never
她从来不,她从来不,她从来不和别人打招呼。就好像她,就好像她,就好像她不存在一样。天已经暗了就好像是她的影子,太阳早已经不存在,不存在,不存在,不存在。她从来不,她从来不,她从来不和别人打招呼。因为她的天空,因为她的天空,因为她的天空已经没有色彩。就像在黑暗里只有影子和她做伴,就连最后的风也不存在,也不存在,不存在,不存在。
Track Name: last night in copenhagen
看着哥本哈根的风景,看着哥本哈根的风景,想起另一个城市的星星,想起已经逝去的星星。
Track Name: the stranger
我亲爱的人 你化为无数的人像
我亲爱的人 你出现在我面前的画面上
爲了掩饰热情 他让人感到冷漠
我亲爱的人 你出现在我面前的画面上

我亲爱的人 我呼吸到你呼吸的空气
我亲爱的人 你本身就是一面镜子
在你冷漠的后面 是多么的热情
我亲爱的人 你就象是我的镜子

让我拥抱你吧
让我拥抱你吧
让我拥抱你吧
我亲爱的陌生人